Muschi la cuptor cu ceapa verde si ciuperci

de Rocsi in Porc, 31 Mai 2011 | 9294 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr muschi de porc degresat
  • 1 borcanel ciuperci intregi
  • 3-4 cepe verzi
  • 1 rosie
  • 3-4 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 2 foi de dafin
  • 1 canita mica suc de rosii
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi la cuptor cu ceapa verde si ciuperci:

Muschiuletul il spalam bine,il tamponam cu niste servete de bucatarie de surplusul de apa,apoi il taiem bucati.

ceapa o curatam ,o spalam si o taiem rondele.

ciupercile le spalam bine,si daca sunt mai mari le taiem in doua sau patru bucati.

usturoiul il curatam si il spalam,apoi il taiem in doua.

rosia o spalam si o taiem felii.

ungem un vas yena cu putin ulei.

punem carnea in vas,iar deasupra o condimentam cu sare,piper si boia de ardei.

amestecam carnea bine,cu mainile,pentru ca toate condimentele sa se omogenizeze.

apoi punem ciupercile,ceapa taiata,usturoiul si feliile de rosii.

deasupra presaram si foile de dafin rupte bucatele.

sucul de rosii il amestecam cu putin apa si ii dam drumul in vas.

punem vasul in cuptor si il lasam acolo pana ce carnea este bine patrunsa.

Sa aveti pofta!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi la cuptor cu ceapa verde si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

ieri la 22:08

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Snitel de porc cu sos vanatoresc